Kuinka iskeä naisia kuin playeri

Jos vietät yhtään aikaa baarissa, kahvilassa tai salilla, olet varmasti törmännyt tähän ilmiöön: ympärilläsi on kiinnostavia naisia, joihin haluaisit tutustua, muttet oikein tiedä miten tekisit sen luonnollisesti. Kokeile tämän artikkelin ohjeita seuraavalla kerralla, kun haluat tutustua naisiin esimerkiksi lähibaarissasi tai lempisalillasi.

Oikea lähestymistapa

girlsNaisia lähestyessä kannattaa ottaa rennosti ja lakata välittämästä siitä, mitä he sinusta ajattelevat. Pelko ja huoli välittyvät ulospäin, joten sinun tulisi ajatella pikemminkin niin kuin todelliset pelaajat. Jos jätät hyödyntämättä tilaisuuden lähestyä naista, et voi alun perinkään onnistua eikä tilanteessa ole täten mitään menetettävää muualla kuin oman pääsi sisällä.

Naisen iskeminen ei ala siitä, kun juttelet hänelle ensimmäistä kertaa. Se alkaa sillä hetkellä, kun nainen ensimmäistä kertaa näkee sinut. Oikeassa lähestymistavassa kannatat kehoasi suorana ja sinulla on luonnollinen hymy, ei pelkästään silmissä vaan koko kasvoillasi. Tällä tavoin viestität kaikille ympärillä oleville henkilöille olevasi helposti lähestyttävä, ystävällinen ja itsevarma. Kun katseenne kohtaavat baarissa, sinun kannattaa lähestyä naista muutaman sekunnin kuluessa tästä.

Keskustelun avaaminen

Keskustelun avaamiseksi kannattaa käyttää jotain kevyttä ja leikkisää, joka saa naisen kiinnostumaan tarpeeksi sinusta jatkaakseen keskustelua. Haluat lähinnä kertoa jotain sellaista, joka saa naisen hymyilemään ja kiinnostuneeksi kuulemaan, mitä sanottavaa sinulla on seuraavaksi. Asenteesi ja energiatasosi keskustelua avatessa ovat paljon tärkeämpiä kuin se, mitä varsinaisesti sanot.

Keskustelun jatkaminen

Kun jää on rikottu, on aika siirtyä jatkamaan keskustelua. Jatkaaksesi keskustelua luonnollisesti pidä mielessä seuraavat vinkit, joita sujuvimmat pelaajat käyttävät:

  • Naiset haluavat tietää, että olet kiinnostunut myös heidän persoonastaan, joten kannattaa kehua jotain muuta asiaa kuin ulkonäköä heissä.
  • Anna naiselle tilaa kertoa itsestään, kun tutustutte toisiinne. Parhaiten pääset tutustumaan naiseen kysymällä avoimia kysymyksiä, jolloin naiselle jää tilaa kertoa itsestään juuri sen verran kuin hän kokee mukavaksi. Sen sijaan, että kysyisit mitä nainen tekee työkseen, on parempi kysyä mistä nainen pitää omassa työssään tai mitä hän tekisi elämässään, jos rahaa olisi loputtomasti. Näin saat paljon kattavamman vastauksen ja samalla vinkkejä siitä, miten voit jatkaa keskustelua.
  • Keskustelun lomassa monet miehet joko kokonaan unohtavat tai käyttävät väärin tätä tärkeää elementtiä: kosketusta. Olkapäät, yläselkä, kädet ja kämmenet ovat kaikki turvallisia paikkoja, joihin voit koskea jo tutustumisen alkuvaiheessa. Kosketuksen lisääminen tuo kohtaamiseenne intiimin tunnelman, eikä sinun tarvitse yllättyä, jos nainen koskettaa sinua takaisin.
  • Kokeile erilaisia teemoja keskustelussa. Yksi toimiva suosikkiaihe on nimensä mukaisesti suosikit-teema, jossa vaihdat naisen kanssa edestakaisin mielipiteitä suosikkileffoistanne, suosikkiravintoloistanne jne. Saat lisää vivahteita tähän teemaan kysymällä rohkeasti jotain erikoisempaa, kuten esimerkiksi naisen hurjimmasta kokemuksesta ulkomaanmatkalla tai oudoimmasta ateriasta, jonka hän on koskaan nauttinut.

Jatkosta sopiminen

bästaKun keskustelunne on huipussaan ja huomaat naisen viihtyvän, on paras hetki olla suoraviivainen ja viedä tuttavuutenne seuraavalla asteelle. Vetoa esimerkiksi siihen, että sinun täytyy lähteä etsimään kavereitasi baarista tai jos olet salilla tai kahvilassa, voit kertoa, että sinun on ehdittävä seuraavaan paikkaan, mutta haluat jatkaa keskustelua hänen kanssaan myöhemmin esimerkiksi lasillisella ensi viikolla. Kysy tämän jälkeen, mitä hän pitäisi siitä. Jos hän vastaa myöntävästi, voit kysyä hänen numeroansa, jotta voitte sopia tarkemmin ajasta ja paikasta.

Toinen vaihtoehto on kysyä numeroa suoraan jatkaaksenne keskustelua myöhemmin. Tee naiselle selväksi, että kysyt numeroa tavataksesi hänet uudestaan, eikä siksi, että lähettäisit hänelle vaivaannuttavia viestejä tai, koska löitte numeron saannista kaverisi kanssa vetoa. Mikäli nainen vastaa sinulle kieltävästi, kerro hänelle, että ei haittaa, oli mukava tutustua häneen joka tapauksessa.

Scroll to Top